• call us +30 6977696030
 • info@bmbstraws.com

Μπαμπού Καλαμάκια

Πολλαπλών Χρήσεων

 • Φιλικά Προς Το Περιβάλλον
 • 100% Οργανικά
 • Οικολογικά

Χειροποίητα Οικολογικά Μπαμπού Καλαμάκια Πολλαπλών Χρήσεων BMB straws

Τα προϊόντα ΒΜΒ straws μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Είναι εύκολο να τα έχετε πάντα μαζί σας και μπορούν να αντικαταστήσουν τα πλαστικά μιας χρήσης.

Αναπτύσσονται χωρίς χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Το μπαμπού αποτελείται από ένα αντιβακτηριακό παράγοντα που ονομάζεται bamboo kun, καθιστώντας το φυσικά ανθεκτικό στις οσμές και στους μύκητες.

Όλα τα καλαμάκια μπαμπού δημιουργούνται από ένα μοναδικό μίσχο μπαμπού από το YIXING, κατασκευασμένο από τοπικούς τεχνίτες.

Color Slider Image
Color Slider Image

Κάντε την αλλαγή και πείτε ΟΧΙ
στα πλαστικά καλαμάκια

Πώς καθαρίζονται τα μπαμπού καλαμάκια

 • foto ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Επιλέγοντας να αγοράσετε καλαμάκια BMB straws, βάζετε και εσείς το λιθαράκι σας για έναν κόσμο χωρίς πλαστικά. Περίπου 600 εκατομμύρια πλαστικά καλαμάκια καταλήγουν σε χωματερές κάθε χρόνο αυτό αρκεί για να γεμίσει 127 σχολικά λεωφορεία με πλαστικά καλαμάκια κάθε μέρα του έτους και πάνω από 4 δις πλαστικά καλαμάκια καταναλώνονται τον χρόνο στην χώρα μας.
  Τα μπαμπού καλαμάκια BMB straws είναι μια πρωτοποριακή, οικολογική εναλλακτική λύση για να τα χρησιμοποιείται στο σπίτι σας και όχι μόνο.
  Μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας με τις παρεχόμενες απο την εταιρία μας συσκευασία τους που χρησιμοποιούνται για την υγιεινή αποθήκευση τους και για την μεταφορά τους.
  Στα πολλαπλών χρήσεων καλαμάκια μας καμία χημική η άλλη επεξεργασία δεν έχει χρησιμοποιηθεί, τίποτα δεν προστέθηκε! Αυτό τα καθιστά πολύ ανθεκτικά και εύκολα να διατηρηθούν στην αρχική τους κατάσταση για τουλάχιστον ένα χρόνο ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:
 • foto ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ 1. Σας συμβουλεύουμε πρίν την πρώτη χρήση τους να τα ξεπλύνετε και να τα βράσετε σε λίγο αλάτι και ξύδι. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση οποιουδήποτε υπολείμματος ή στην αφαίρεση οποιουδήποτε «ξυλώδους» αρώματος.
  2. Έπειτα από κάθε χρήση, ξεπλύνετε το BMB straws καλαμάκι σας στη βρύση και καθαρίστε το εσωτερικό χρησιμοποιώντας τη βουρτσάκι καθαρισμού που σας παρέχουμε. Τα καλαμάκια ΒΜΒ straws είναι dishwater safe και μπορείτε να τα βάλετε και στο πλυντήριο πιάτων σας, απλά μην χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζεστού και στεγνού και να τα στεγνώσετε αμέσως.
  Εύκολος? Σας το είπαμε!
 • foto ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ 3. Να αφήνετε να στεγνώσουν πλήρως τα μπαμπού καλαμάκια . Μην ανησυχείτε στεγνώνουν πολύ γρήγορα! Να αποθηκεύετε τα καλαμάκια σας σε καλά αεριζόμενο χώρο και όχι σε κλειστά αεροστεγώς δοχεία.
  4. Τα βαμβακέρα σακουλάκια αποθήκευσης είναι καλαίσθητα και καλά αεριζόμενα.
  Αφήστε τα μπαμπού καλαμάκια BMB straws να στεγνώσουν στο φως του ήλιου, μια λαμπερή σκιά χρυσοκίτρινου θα μετατρέψει τα καλαμάκια σας σε έργο τέχνης. Μπορείτε να κάνετε την διαφορά με μια ανάρτηση της φωτογραφίας σας χρησιμοποιώντας τα μπαμπού καλαμάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΠΑΜΠΟΥΚΑΛΑΜΑΚΙΑ videos

ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΑΣ

Οικολογική Διαφήμιση
Θέλουμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση ή την εκδήλωση σας να επωφεληθούν από τις τάσεις των κοινωνικών μέσων. Χρησιμοποιώντας την υψηλής ποιότητας χάραξη λέιζερ , μπορούμε να χαράξουμε το όνομα, το λογότυπο ή το hashtag της επιχείρησής σας πάνω στα καλαμάκια και τα σακουλάκια αποθήκευσης που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Μπορούμε να βοηθήσουμε το εμπορικό σήμα σας να ανοίξει το δρόμο στις οικολογικές, συνειδητές και υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές.
Το μπαμπού καλαμάκι ο πελάτης θα το παίρνει δώρο και θα το έχει για προσωπική του χρήση για τουλάχιστον 1 χρόνο αποκτώντας οικολογική συνείδηση, ενώ ταυτόχρονα θα έχει και ένα recall της επιχείρησης σας!!!

Καινοτομία
Τα μεγαλύτερα εστιατόρια και αλυσίδες μπαρ στην Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία στη Νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία χρησιμοποιούν μόνο τα φιλικά προς το περιβάλλον καλαμάκια μπαμπού στα ποτά και τα κοκτέιλ τους, με την πλειοψηφία τους χαραγμένα με το λογότυπό τους.Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει βοηθώντας ταυτόχρονα ώστε ο πλανήτης αυτός να μπορεί να συνεχίσει να έχει μέλλον.

Αποτέλεσμα
Την ώρα που στην Ελλάδα προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που έφερε η επιβολή περιβαλλοντικού τέλους στις πλαστικές σακούλες, στις ΗΠΑ και τη Βρετανία έχει ήδη γίνει το επόμενο βήμα για τη μείωση της χρήσης πλαστικού για την προστασία του περιβάλλοντος, με τα πλαστικά καλαμάκια να μπαίνουν στο… στόχαστρο ακτιβιστών που «μάχονται» για την αντικατάστασή τους από πιο… φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.
Με την οικολογική συνείδηση της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας τη διαφήμιση με την πρωτοτυπία, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά, καθώς εκτός από τα πλαστικά καλαμάκια μίας χρήσης που επιβαρύνουν το περιβάλλον από το κατάστημά σας, θα υπάρχουν και πολλά που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ καθώς οι πελάτες σας θα έχουν τα καλαμάκια μπαμπού που τους προσέφεραν !!!

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

ΜΠΑΡ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΜΠΑΡ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Παρέχουμε τα χαραγμένα με λέιζερ καλαμάκια μπαμπού για κάθε είδους προσωπική εκδήλωση ή επιχείρηση. Αν είστε εστιατόριο, μπαρ ή οποιοδήποτε άλλο είδος επιχείρησης που θέλει να προσφέρει μια εναλλακτική λύση φιλική προς το περιβάλλον και να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει ως διαφημιστικό προϊόν μάρκετινγκ ή merchandising, τα εξατομικευμένα καλαμάκια μπαμπού είναι τέλεια για εσάς! Το Μπαμπού μας καλλιεργείται στο δάσος των μπαμπού Yxing και η όλη διαδικασία είναι απόλυτα χειροποίητη. Δεν υπάρχουν χημικά, δεν υπάρχουν λιπάσματα και δεν υπάρχουν βαριά μηχανήματα, μόνο 100% φυσικό μπαμπού. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα δημιουργήσουμε ένα δωρεάν δείγμα με το λογότυπο ή την πρόταση της επιλογής σας.
ΓΑΜΟΙ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΑΜΟΙ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φανταστείτε τους φίλους και την οικογένειά σας γύρω σας καθώς θα γιορτάζετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Ο καιρός είναι τέλειος, τα τρόφιμα και τα ποτά είναι άψογα και κάθε προσκεκλημένος σας εύχεται για την ευτυχία σας. Τώρα προσέξτε την ευχαρίστηση τους καθώς απολαμβάνουν το ποτό τους βρίσκοντας τα ονόματα σας και άλλων σημαντικών γεγονότων σκαλισμένα στα μπαμπού καλαμάκια. Εξατομικεύστε τον φιλικό προς το περιβάλλον γάμο σας με χαριτωμένα χαραγμένα με λέιζερ καλαμάκια από μπαμπού, μια υπενθύμιση της ιδιαίτερης ημέρας σας για όλους τους καλεσμένους που αγαπάτε για πολύ καιρό μετά το τέλος της λάμψης της εκδήλωσης. Με το λέιζερ ακριβείας, μπορούμε να χαράξουμε οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε! Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον πλανήτη μας και βάλτε το δικό σας λιθαράκι για ένα κόσμο χωρίς πλαστικά δημιουργώντας παράλληλα έναν αξέχαστο και απίστευτο γάμο!!! Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους οικολογικούς στόχους σας.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το καλαμάκι BMB Straw είναι ένα θαυμάσιο εναλλακτικό οικολογικό δώρο για το ξενοδοχείο σας, τη βίλα ή τον πελάτη του καταλύματος Airbnb.<br /> Μια θήκη αναμνηστικών διαθέσιμο σε 10 χρώματα με το λογότυπό σας τυπωμένο ή όχι με δύο φιλικά προς το περιβάλλον μπαμπού καλαμάκια χαραγμένα με το όνομα της επιχείρησής σας και μια βούρτσα καθαρισμού.<br /> Ένα μοναδικό, καλαίσθητο και βιοδιασπώμενο δώρο που ο πελάτης σας θα χρησιμοποιήσει για τουλάχιστον ένα χρόνο !!!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Η καταναλωτική συμπεριφορά των αγοραστών έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και με την άνοδο των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο συνειδητοί για τα προϊόντα που αγοράζουν.
Τούτου λεχθέντος, πιστεύουμε ότι τα οικολογικά προϊόντα πρέπει να είναι κομψά και πρακτικά. Βάζουμε μήνες σκληρής δουλειάς στο σχεδιασμό των προϊόντων μας με τρόπο που ενσωματώνει το στυλ και την πρακτικότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η διαδικασία παραγωγής μας παραμένει επίσης ηθική και οργανική.
Το αποτέλεσμα είναι τα υψηλής ποιότητας αντικείμενα, προϊόντα που επιλύουν προβλήματα και ένα εμπορικό σήμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε, παρακαλούμε συμπληρώστε μια φόρμα επικοινωνίας ,πείτε μας λίγα πράγματα για την επιχείρησή σας και για αυτό που ψάχνετε. Θα θέλαμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε.

INFLUENCERS

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν τη δύναμη να αλλάζουν, έχουν την δύναμη να επηρεάζουν και να διαδίδουν ιδέες. Αλλά ακόμη και οι καλές ιδέες χρειάζονται όσο περισσότερη βοήθεια γίνεται. Γι' αυτό μας αρέσει να δουλεύουμε με influencers ώστε να μπορέσουμε να διαδώσουμε τις ιδέες μας και τις αξίες μας.
Θέλουμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός κόσμου με μηδενικά απόβλητα, όπου οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να αλλάξουν τις αγοραστικές τους συνήθειες, επειδή οι επιχειρήσεις θα το κάνουν για αυτούς.. Πείτε μας την ιστορία σας και τις ιδέες σας και θα προσπαθήσουμε να εργαστούμε μαζί σας.

Μαρτυρίες Πελατών

FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Κάνουν ζημιά στο περιβάλλον τα μπαμπού καλαμάκια;

Τα καλαμάκια BMB straws είναι ένας από τους καλύτερους φίλους της φύσης! Είναι 100% βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον που είναι 100% καλύτερα από τη χρήση πλαστικού! Αγοράζοντας τα καλαμάκια μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά στην επίτευξη του στόχου ενός κόσμου χωρίς πλαστικά απόβλητα.

Στα καλαμάκια BMB straws έχουν χρησιμοποιηθεί χημικές, χρωστικές ουσίες, έλαια κτλ.;

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο πλαστικά και πετρελαϊκά, μη βιοαποικοδομήσιμα καλαμάκια χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο καθημερινά. Είμαστε υπερήφανοι για το πώς κατασκευάζουμε τα φιλικά προς το περιβάλλον καλαμάκια μας. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου χημικά, φυτοφάρμακα ή χρωστικές ουσίες. Τα BMB straws είναι 100% οργανικά.

Τα καλαμάκια μπαμπού είναι βιοαποδομήσιμα;

Σίγουρα είναι! Τα καλαμάκια BMB straws είναι πλήρως λιπασματοποιήσιμα και μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν. Όταν τελειώσετε με αυτά, απλά τα βάζετε σε κάδο ανακύκλωσης ή λιπάσματος ή ότι άλλο θέλετε. Το δικό μας αγαπημένο είναι να τα χρησιμοποιήσουμε στα φυτά ή να τα δώσουμε στα παιδιά για την εργασία στο σπίτι και τα έργα τέχνης!

Μπορούν τα μπαμπού καλαμάκια να επαναχρησιμοποιηθούν;

Απολύτως! Τα καλαμάκια BMB straws μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές, αν φροντιστούν κατάλληλα και είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση ενάντια στο πλαστικό. Πείτε αντίο να πετάξετε τα πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης και ξεκινήστε το ταξίδι σας σε ένα κόσμο χωρίς πλαστικά.

Μπορούν τα καλαμάκια μπαμπού να μπουν στο πλυντήριο πιάτων;

Ναι, είναι 100% ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων, αλλά φροντίστε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία hot & dry και να τα στεγνώσετε αμέσως. Συνιστούμε επίσης τη χρήση της βούρτσας καθαρισμού που παρέχεται για να αφαιρέσετε τυχόν παγιδευμένα υπολείμματα και μία φορά το μήνα τα πλένετε με βραστό νερό και ξύδι.

Είμαστε η BMB straws, εγκαταλείπουμε το status quo του καταναλωτισμού, αναπτύσσοντας βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για τα προϊόντα μιας χρήσης.

Η προστασία του περιβάλλοντος για εμάς είναι κάτι περισσότερο από ένα καθήκον, είναι πάθος.

Ξεκινήσαμε με τα όμορφα καλαμάκια από μπαμπού και η γκάμα μας πρόκειται να διευρυνθεί ανάλογα με τη ζήτηση.

Θεωρούμε τον εαυτό μας μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία με αποστολή να διευκολύνουμε την αλλαγή σε φιλικότερες προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις αντί του πλαστικού τόσο για ιδιώτες όσο και για τις επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Μέσω της εκπαίδευσης και προσφέροντας όμορφα σχεδιασμένα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα ελπίζουμε να βοηθήσουμε στην ανάγκη μείωσης της πλαστικής ρύπανσης παγκοσμίως.

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στο ανθηρό παγκόσμιο κίνημα για τη μείωση των πλαστικών αποβλήτων και της ρύπανσης.

Μειώστε το οικολογικό αποτύπωμα σας με απλές ενέργειες,αυτό σας το προσφέρουμε εμείς.

Μαζί μπορούμε να πορευτούμε, προς έναν πράσινο τρόπο ζωής!

BMB straws ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Γραφεία: Εμπορικό κέντρο Σουρωτής
Τηλέφωνο: +30 2396024654 +30 6977696030
Email: info[at] bmbstraws.com